tilbake

Landsmøte 2023

Norges Parkinsonforbunds landsmøte 2023 arrangeres på Quality hotel Oslo Airport ved Gardermoen. Egenandel per landsmøtedelegat: kr. 2 000,- De lokalforeningene som ikke er representert gjennom fylkesforeningenes delegater, har anledning til å være til stede med en observatør mot en egenandel på kr. 3 000,- I tillegg dekkes reisekostnader fullt ut av den enkelte forening. Hvis noen fylkes- og lokalforeninger ønsker å stille med flere deltakere eller ledsagere koster dette kr. 5 000,-. I tillegg dekkes reisekostnader fullt ut av den enkelte forening.

Tidspunkt
02.06.23 kl 16:00 - 04.06.23 kl 14:00
Påmeldingsfrist
16.05.23
Sted
Quality Airport Hotel Gardermoen
Lokevegen 7, Lokevegen 7, JESSHEIM
Pris
Delegat (deltaker):
0,-
Observatører (deltaker):
0,-
Forbundsstyret (deltaker):
0,-
Administrasjon (deltaker):
0,-
Observatør fra lokalforening som ikke er representert gjennom fylkesforeningenes delegater:
0,-
Ledige plasser
Antall ledige plasser:
22
Påmeldingsfristen for kurset er utløpt

Om arrangementet

Reisekostnader for delegater

Forbundsstyret har vedtatt at reisekostnadene for delegater skal fordeles jevnt. Målet er like utgifter uavhengig av reiseavstand.  Fylkesforeningene skal dekke 2/3 av reisekostnadene og forbundet sentralt skal dekke 1/3. Reise betales i første omgang av fylkesforeningene. Kostnadsfordelingen av de reisekostnadene vil bli gjort i etterkant av landsmøtet. Vi oppfordrer til å benytte rimeligste hensiktsmessige reisemåte.


 

Egenandel for deltakelse

Egenandel per landsmøtedelegat: kr. 2 000,-

 

De lokalforeningene som ikke er representert gjennom fylkesforeningenes delegater, har anledning til å være til stede med en observatør mot en egenandel på kr. 3 000,- I tillegg dekkes reisekostnader fullt ut av den enkelte forening.

 

Hvis noen fylkes- og lokalforeninger ønsker å stille med flere deltakere eller ledsagere koster dette kr. 5 000,-. I tillegg dekkes reisekostnader fullt ut av den enkelte forening.