Webinar: Hvilken rolle ønsker du å ha som pårørende når din kjære er på institusjon?

Den 30 september kan du som pårørende møte Ragnhild Støkket som er helsefaglig rådgiver og fagveileder i ParkinsonNet i et webinar. Tema vil være overgang fra hjem til institusjon og på institusjon.

Tidspunkt
30.09.20: kl 17:00 - 30.09.20: kl 18:30
Påmeldingsfrist
30.09.20
Sted
Ikke oppgitt
Pris
Gratis
Ledige plasser
292

Om arrangementet

I det Parkinsons sykdom begynner å bli komplisert kan det bli vanskeligere å ha den syke hjemme. Mange pårørende har vært ganske tett på og gjort en uvurderlig innsats for holde den syke hjemme. Så kommer man til et punkt hvor det ikke går lenger. Det kan være tøft for den pårørende å være den sier at "dette går ikke lengre", eller være den som er med å tar avgjørelsen sammen med den syke. 


Vi ønsker gjennom dette seminaret å hjelpe dere å gjøre denne overgangen så smidig som mulig, ved å gi dere noen nyttige tips.


Refleksjoner og tanker som blir tatt opp:  

  • Hvordan oppretter man en god dialog med sykehjemmet?
  • Hva er viktig å tenke på?
  • Hvilke valg kan man ta?
  • Hvordan kan man bidra?
  • Hva er lurt å gjøre i ditt tilfelle?
  • Hvordan har du det?
  • Hvor sliten er du? 
  • Trenger du å trekke deg tilbake? Slik deltar du
Dette seminaret foregår på internett og er gratis for alle. Du må melde deg på i forkant. Du trenger bare en datamaskin, et nettbrett eller en mobiltelefon med nettilgang for å delta. Vi vil sende deg mer informasjon og link til påmelding i god tid før seminaret. 

Vi vil vise et foredrag om det aktuelle temaet. Hvis du ser seminaret live, kan du stille spørsmål under sendingen, eller på epost til sos@parkinson.no så blir de besvart i sendingen etter foredraget. Hvis du ser seminaret i opptak kan du fortsatt sende spørsmål på epost, så vil du få svar på epost etter hvert. Merk din henvendelse med "spørsmål til foredragsholder Ragnhild". Personvern
Ved påmelding får forbundet ditt navn og epostadresse. Denne bruker vi for å sende deg informasjon om hvordan du deltar på seminaret. Vi vil også sende deg en evaluering i etterkant, og presentasjonen fra foredraget.  Du vil kunne delta på webinaret anonymt og ditt navn og deltakelse vil ikke være synlig for andre. Spørsmål til foredragsholder vil også kunne stilles anonymt. Velkommen!

 

Ved spørsmål kontakt oss på telefon 22 00 83 00 eller send en epost til post@parkinson.no

Med vennlig hilsen,

Norges Parkinsonforbund