Webinar: Når alt blir så nært og livet blir hjemme

Den 14. oktober kan du som pårørende møte par- og familieterapeut Bjørn Tore Bergem i et webinar. Tema vil være knyttet til den pågående korona-situasjonen hvor samlivet kan ha blitt mer nært ettersom man tilbringer mer tid hjemme.

Tidspunkt
14.10.20: kl 17:00 - 14.10.20: kl 18:30
Påmeldingsfrist
14.10.20
Sted
Ikke oppgitt
Pris
Gratis
Ledige plasser
298

Om arrangementet

Å spise frokost, gå jobb, delta på trening og gå til frisøren, er alle aktiviteter som gir det vanlige livet innhold og rytme. For mange, har disse aktivitetene blitt veldig begrenset og noen befinner seg i en situasjon med mer tid hjemme sammen med sin partner og resten av familien. Dette gjør noe med oss.

Noen synes det er stor stas å få være mer sammen, mens andre opplever at det ikke er like greit. Irritasjon kan vokse og vi kan begynne å gå hverandre "littegrann" på nervene. Vi får altså mer ufrivillig tid sammen med partner og familie, og den vante balansen som vi ellers forholder oss til kan bli borte.


Refleksjoner og tanker som blir tatt opp:

  • Hvordan kan vi forstå at vi blir fanget i eventuelt uheldige mønstre
  • Hvordan påvirker disse mønstrene oss
  • Hvilke grep kan benyttes for å bryte mønstrene
  • Forebygge uheldige effekter mer tid sammen kan giSlik deltar du
Dette seminaret foregår på internett og er gratis for alle. Du må melde deg på i forkant. Du trenger bare en datamaskin, et nettbrett eller en mobiltelefon med nettilgang for å delta. Vi vil sende deg mer informasjon og link til påmelding i god tid før seminaret.Meld deg på
Vi vil vise et foredrag om det aktuelle temaet. Hvis du ser seminaret live, kan du stille spørsmål under sendingen, eller på epost til sos@parkinson.no så blir de besvart i sendingen etter foredraget. Hvis du ser seminaret i opptak kan du fortsatt sende spørsmål på epost, så vil du få svar på epost etter hvert. Merk din henvendelse med "spørsmål til foredragsholder Bjørn Tore".


Personvern
Ved påmelding får forbundet ditt navn og epostadresse. Denne bruker vi for å sende deg informasjon om hvordan du deltar på seminaret. Vi vil også sende deg en evaluering i etterkant, og presentasjonen fra foredraget. Du vil kunne delta på webinaret anonymt og ditt navn og deltakelse vil ikke være synlig for andre. Spørsmål til foredragsholder vil også kunne stilles anonymt.

Velkommen!

Ved spørsmål kontakt oss på telefon 22 00 83 00 eller send en epost til post@parkinson.noMed vennlig hilsen,

Norges Parkinsonforbund