Webinar om arv og testament

Lurer du på hvem som vil arve deg, eller hvordan et testament skal se ut? Har du spørsmål rundt opprettelse av testament? Hvordan går du frem dersom du ønsker å gi deler av arven til en venn, annen slektning eller et godt formål?

Tidspunkt
07.10.20: kl 13:00 - 07.10.20: kl 14:00
Påmeldingsfrist
07.10.20
Sted
Ikke oppgitt
Pris
Gratis
Ledige plasser
296

Om arrangementet

Velkommen til webinar om arv og testament onsdag 7. oktober. 


Advokatfullmektig Julia Michelet Chivers i Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell informerer om arvereglene og viser på en enkel og forståelig måte hvordan man kan opprette et testament.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

Dette seminaret foregår på internett. Du trenger bare en datamaskin, et nettbrett eller en mobiltelefon med nettilgang for å delta. Vi vil sende deg mer informasjon og lenke til sendingen i god tid før seminaret. Vi vil vise et foredrag om det aktuelle temaet. Hvis du ser seminaret live, kan du stille spørsmål under sendingen, eller på epost til sos@parkinson.no så blir de besvart i sendingen etter foredraget. Hvis du ser seminaret i opptak kan du fortsatt sende spørsmål på epost, så vil du få svar etter hvert. Merk din henvendelse med "spørsmål til foredragsholder advokat".

Personvern
Ved påmelding får forbundet ditt navn og epostadresse. Denne bruker vi for å sende deg informasjon om hvordan du deltar på seminaret. Vi vil også sende deg en evaluering i etterkant, og presentasjonen fra foredraget. Du vil kunne delta på webinaret anonymt og ditt navn og deltakelse vil ikke være synlig for andre. Spørsmål til foredragsholder vil også kunne stilles anonymt.
Ved spørsmål kontakt oss på telefon 22 00 83 00 eller send en epost til post@parkinson.noMed vennlig hilsen,

Norges Parkinsonforbund